Monday, January 5, 2009

Jawapan Yang Tak Terungkai!!

sumber: anirepublik.blogspot

Angkatan Muda Keadilan Terengganu dikhabarkan sedang menunggu kehadiran Ezam di Pilihanraya Kecil Kuala Terengganu ini, bagi mendapatkan penjelasannya mengenai 6 kotak yang didakwa mengandungi salah laku rasuah dikalangan pemimpin UMNO. Mereka juga beranggapan, jika Ezam gagal membuktikan dakwaannya itu, bermakna kredibiliti dan integriti Ezam bakal tercalar.

Dalam waktu yang sama juga, seluruh jentera Barisan Nasional juga turut tidak sabar untuk menanti kedatangan Penasihat PKR Anwar Ibrahim, untuk mendengar alasan baru beliau tentang pembohongan besar-besaran kepada seluruh rakyat Malaysia, termasuk para ulama’ yang totok pada beliau, yang telah dibuat sebelum dan sepanjang Pilihanraya Kecil Permatang Pauh dengan mengatakan bahawa BELIAU AKAN MENUKAR KERAJAAN YANG ADA dan MENJADI PERDANA MENTERI MALAYSIA PADA 16 SEPTEMBER yang lalu.

Selain itu, alasan Anwar juga ditunggu untuk memberikan komen tentang HUKUM HUDUD yang menjadi percakaran antara PAS dan DAP, serta diharapkan agar Ulama’ PAS serta Anwar mampu untuk menjelaskan mengenai dalil yang menyebutkan bahawa HUKUM HUDUD berkait rapat dengan KEDUDUKAN EKONOMI semasa.

AMK harus ingat, jangan sentiasa mempertikaikan kredibiliti dan integriti semua orang tanpa melihat individu yang paling hampir dengan mereka, yang disokong dan dipuja keterlaluan. Ketaksuban tidak pernah dan tidak akan menghalalkan dosa yang telah dilakukan.

Bujang SenangPakar Motivasi Malaya

Mustika: Andai ku tahu..... akan ku khabarkan ke seluruh pelusuk dunia akan jawapan yang belum terungkai ini

No comments: