Friday, February 20, 2009

Eliza tidak berdosa-PAS MERESTUI perbuatan Eliza dan Muslimah PAS berdiri teguh di belakang Elizabeth Wong!!!!!Malunya bangsa dan agama ISLAM , wanita2 bertudung berdiri di belakang Elizabeth Wong di sidang akhbar. Nak pertahankan apa MAK CIK Oiiiii !!!!!!Apakah Zuraidah Kamaruddin dan Nuridah Salleh ( Ketua Muslimat PAS Pusat) wakil Nik Aziz, Hj Hadi dan pimpinan ulama PAS MERESTUI perbuatan tak bermoral YB PKR ini????
Malu, Tulip melihat sikap Ketua Muslimat PAS Pusat yang bersungguh-sungguh mempertahankan Cik Elizabeth Wong. Perjuangan PAS untuk membanteras segala kemungkaran, nampaknya sudah terbalik apabila menghalalkan dan melindungi peliwat, pemabuk dan penzina. Nampaknya muslimah PAS sudah mula mengikut jejak langkah Nik Aziz yang menggunakan nama Islam dengan menghalalkan apa yang haram. Apa dah nak jadi dengan dunia ni.

2 comments:

Zainudin said...

he ehe ehe ........... ha aha a aha ......... ampa nie yang sepatutnya malu..... bapak ampak bunuh altantuya tak malu ker.... nak angkat dia jadi PM? Dah lah tue dulu memang sah kena tangkap basah dengan artis..... dah lu tue sanggup bayar berjuta untuk pasti si suami cerai dan dia nie dapat kawin pulak......... kalau betui hang berani.... paparkan mesej nie... brader, umno tue lebih kotornya tak payahlah ampa nak berpura-pura. Pada hal saya tahu ampa nie dari kementerian penerangan...dah lah makan gaji wang rakyat lepas tue berpura-pura kononnya........ Allah maha mengetahui dan GE13 nanti bersedia lah terima balanya.

rayliew said...

Mereka ini sudah BABOI, seakan setuju dengan perbuatan yang tidak bermoral ini.. sudahlah tu, kini pula si ELI pula keluar negeri kononnya untuk mengelak para wartawan dan media massa untuk mengheboh-hebohkan peristiwanya???? mungkin juga dia sudah pergi keluar negeri untuk berjumpa teman lelakinya??